NIEUW !

Custom Build

U bent geïnteresseerd in een Volkswagen Transporter Weekender gebouwd volgens het concept en de specificaties van Campervisie.

Vindt u in de door ons aangeboden voorraad Multivan Weekenders geen passende Camper voor u?

Dan bieden wij u met onze service Custom Build mogelijk de oplossing.

Wij hebben een vrij constant aanbod van ongeveer 90 Multivans in ons bestand waaruit wij samen – voor u – een keuze kunnen maken.

Kortom wij kunnen u een Multivan Weekender leveren volgens uw wensen.

Bent u geïnteresseerd in ons “Custom Build” programma neem dan contact met ons op zodat wij samen kunnen bespreken wat uw wensen zijn zodat wij voor u de exact passende Multivan Weekender kunnen bouwen.

Wilt u de kwaliteit van onze Multivan Weekender beoordelen alvorens u een beslissing neemt, er is altijd een “demo” Multivan Weekender op de zaak aanwezig.

De inkoop, bouw, RDW-Camper keuring en APK hebben tijd nodig. Vanaf het moment dat u een keuze hebt gemaakt en uw Multivan bij ons binnen is moet u rekening houden met een levertijd van 6 tot 8 weken.

Kiest u voor het concept “Custom Build” dan werken wij met een aanbetaling, dit kan een percentage zijn van de door u uitgezochte Multivan maar het kan ook eventueel inruil zijn!

Als laatste, het is niet mogelijk zelf een Transporter aan te leveren, wij bouwen uitsluitend door ons ingekochte Transporters om tot Multivan Weekender!